Home » » Selamat Hari Kemerdekaan Persekutuan Tanah Melayu (Malaya)

Selamat Hari Kemerdekaan Persekutuan Tanah Melayu (Malaya)HENTIKAN PEMBOHONGAN SEJARAH LONGKANG ANDA, SANG MALAYA! Malaysia TIDAK PERNAH MERDEKA dan justeru itu Malaysia TIDAK PERNAH MEMILIKI TARIKH KEMERDEKAANNYA! Apa yang PASTI ialah HANYA TARIKH PEMBENTUKKAN MALAYSIA PADA 16 September 1963 yang telah dibentuk oleh Negara North Borneo (kini dikenali sebagai Negara Sabah), Negara Sarawak, Negara Singapura (telah disingkirkan keluar daripada persekutuan oleh malaya) dan persekutuan tanah melayu (malaya)!

persekutuan tanah melayu merdeka pada 31 Ogos 1957. 

Persekutuan Malaysia dibentuk pada 16 September 1963.

Maka dengan itu, dimanakah logik yang mengatakan Malaysia telah merdeka pada 31 Ogos 1957? Jikalau anda merujuk kepada tarikh tersebut, ia sebenarnya adalah tarikh kemerdekaan persekutuan tanah melayu!

Malaya selamanya Malaya! 

Disini lahirnya sebuah Cinta adalah satu PENDUSTAAN! Kerana apa yang lahi ialah sebuah PENGKHIANATAN terhadap Bangsa Negara Sabah dan Bangsa Negara Sarawak!

Mungkin anda malu untuk mengaku fakta ini tetapi anda HARUS dan MESTI menerima BALASANNYA Kerana KEBENARAN itu adalah CAHAYA yang akan MENERANGKAN KEGELAPAN PENIPUAN yang selama ini anda semua MAINKAN, malaya!

*** Pos ini ditujukan kepada pemimpin malaya yang kini memerintah kerajaan malaysia/malaya kerana telah menyembunyikan fakta dan kebenaran***

Sebarkan video ini...
Share this video :

0 comments :

Post a comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Video Collection SSKM-SSU(UK) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
| Distributed by Way2 Blogger Templates Proudly powered by Blogger